Geplaatst op Geef een reactie

Edelsmederij

De niet altijd conventionele, royale aanpak van Premsela en Hamburger levert prachtige zilveren en gouden juwelen en gebruiksvoorwerpen op, die ieder een eigen verhaal hebben. Van klassiek tot modern.

Premsela en Hamburger’s goud- en zilversmeden ontwerpen en realiseren inmiddels meer dan 100 jaar unieke gouden en zilveren voorwerpen. Wij leveren maatwerk in design. Zowel sieraden en juwelen, gebruiksvoorwerpen als kunst. U bent daarbij welkom in de gallery van Premsela en Hamburger voor de realisatie van uw eigen unieke sieraden en juwelen, gebruiksvoorwerpen of kunst.

Vanuit ons portfolio kunnen wij u in ruime mate inspireren voor de prachtigste ontwerpen in zilver en / of goud. Klik hier voor meer informatie over de reparatie van zilveren en gouden sieraden en juwelen, gebruiksvoorwerpen en kunst.

miniatuur-muis-londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *