Taxatie

Premsela en Hamburger kan u, als erkend taxateur, van dienst zijn voor het bepalen van de waarde van uw zilveren of gouden object, al dan niet antiek. Het is bij een taxatie belangrijk dat u een erkend taxateur inschakelt. De medewerkers van Premsela & Hamburger beschikken over de benodigde expertise om uw waardevolle objecten te taxeren.

Taxatie kan nodig zijn voor de bepaling van echtheid en waarde, bijvoorbeeld voor aankoop, verkoop en verzekeringen. Maar ook wordt Premsela & Hamburger vaak ingeschakeld bij de verdeling van erfenissen, boedelscheidingen, of conflicten. Dit betreffen verschillende soorten taxaties, waaraan verschillende waardebepalingen verbonden zijn. Zo is de waarde voor een verzekering vaak hoger dan een waarde voor een veiling.

De taxatierapporten van Premsela & Hamburger zijn erkend door verzekeringmaatschappijen, etc. Een taxatierapport dient periodiek, meestal om de drie jaar, vernieuwd te worden. Daarbij geeft Premsela & Hamburger advies omtrent het beste onderhoud en verzekeringkwesties.

Maak vrijblijvend een afspraak om te laten beoordelen of een taxatie zinvol is! Indien dat het geval is, ontvangt u van Premsela & Hamburger een offerte. Gaat u accoord met de offerte, dan taxeren wij uw object. Dat kan in de winkel of op locatie. Op deze wijze taxeren de medewerkers van Premsela & Hamburger veel voor instellingen, musea en particulieren.